Over Peggy

'Ik ben er voor jou'

Fotografie is meer dan alleen mooie plaatjes maken. 
Ik leg vast wat jou, jouw bedrijf of project zo bijzonder maakt. Zodat de wereld jouw unieke zelf ziet. Hiermee raak en inspireer je mensen. En zet je ze aan tot actie. Dát wil ik bereiken met mijn foto’s.

Als fotograaf voor onderwijs, ondernemers en organisaties met een maatschappelijke rol begrijp ik je uitdagingen en kansen. Ik sta voor jou klaar. Met mijn camera, creativiteit én een glimlach op mijn gezicht. Want een fotoshoot mag ook leuk zijn, toch?

Dat waar het écht om draait, vertaal ik naar sprekende beelden. Jouw passie, betrokkenheid en speciale sfeer leg ik vast. Daarbij vind ik het te gek op onverwachte, spontane momenten een lach op jouw gezicht te toveren.

Laten wij samenwerken om jouw verhaal te vertellen, je impact te laten zien en jouw doelgroep te raken. Denk bijvoorbeeld aan waardevolle momenten tussen zorgverleners en cliënten. Mooie beelden van jouw school. Of je boeiende ondernemers-
verhaal. Ik ben er voor jou. Zelfs als je denkt dat je de grootste camera-angst ever hebt. Samen zorgen we voor een ontspannen sfeer waarin jij helemaal jezelf kunt zijn.

Wil jij jouw bedrijf, organisatie of project naar een hoger niveau tillen met professionele en persoonlijke fotografie? Neem dan vandaag nog contact op. Ik kijk ernaar uit om jouw wereld te ontdekken en je verhaal tot leven te brengen.

Tot snel!

Hartelijke groeten,

P.S.: Voel jij een klik? Dan maakt het me niet uit of de fotoshoot in Roermond is, in Groningen of in Den Helder. Zoals gezegd: Ik ben er voor jou. En kom dus graag naar je toe.

Peggy in 't kort:

• Samen met Mark

• Moeder van Tijl & Sam

• Enthousiast & empathisch

• Bandjes & festivals

• Lekker eten & drinken

• Sporten & wandelen

• Paarden & hond Lupo

Wat klanten zeggen...