Peggy Maes

Al sinds mijn kindertijd ben ik gefascineerd door mooie beelden. Op m’n achtste kreeg ik mijn eerste camera en sindsdien ben ik nooit gestopt met foto’s maken. Inmiddels ben ik een aantal camera’s en opleidingen verder en het plezier in fotograferen neemt alleen maar toe. Wanneer ik na een fotoshoot thuiskom, voelt mijn geheugenkaart als een schatkistje en kan ik niet wachten om met de beelden aan de slag te gaan : )

 

Tot 2019 heb ik in het onderwijs gewerkt en als leerkracht, intern begeleider en locatiedirecteur heb ik veel mensen gecoacht. Contact maken en mensen in hun kracht zetten heeft me al die jaren veel voldoening gebracht en dat is precies wat ik in de fotografie ook ervaar.
Mensen laten zien zoals ze werkelijk zijn is voor mij dan ook de essentie van fotografie.

 

Alles komt nu samen; werken met mensen en mooie beelden maken.

Het hele plaatje klopt en daar word ik superblij van!

Peggy in het kort

 

Enthousiast en open
Man Mark en tieners Tijl en Sam
Bandjes en festivals
Lekker eten en drinken
Sporten en wandelen
Paarden en hond Lupo